Nocování ve škole

26.09.2021 21:41

Den před nocováním jsme si všichni nachystali svačiny, spacáky, hygienické potřeby a peníze. Následující den jsme se všichni sešli v naší třídě přírodopisu a chemie. Nachystali jsme si třídu na spaní a zahráli jsme si hry. Byli jsme navštívit místní historické muzeum paní Martínkové.

      Potom jsme šli na oběd. Po obědě jsme se vypravili na Větrníky. Po cestě jsme nabrali jednoho bývalého žáka naší školy. Cesta na Větrníky se pro některé zdála jako utrpení, ale naše skupinka vepředu si to užívala. Cestou jsme nesli tašku se dřevem. Kousek před cílem jsme s Mirkem a Milanem šli pro klacky, ať máme na čem opékat špekáčky. Když jsme dorazili do cíle, připravili jsme oheň a začali opékat. Hned, co jsem zjistil, když jsem napíchl svoji klobásu, že mi určitě spadne, proto jsem ji rozdělil na dva kousky a opékal je zvlášť. Paním učitelkám klobásky spadly do ohně.

     Po návratu do školy jsme čekali na předem objednané jídlo. Potom co jsme se najedli, jsme hráli noční hru. Hra spočívala v tom, že jsme byli rozděleni do skupin a měli jsme najít osvícené části básničky a složit je. Následně byla hygiena, ale moc lidí se nešlo sprchovat. Teď se přesouváme na hru, která podle mě bavila všechny ze všeho nejvíce a tím byla schovka po tmě. Schovku jsme si užili a odebrali se do třídy, kde nás čekal film. Měli jsme se dívat na Karlík a továrna na čokoládu, ale rozhodli jsme se, že jsme to viděli pokaždé, když jsme se dívali ve škole na film, tak jsme si vybrali Shreka. Poté jsme šli spát, ale naspali jsme tak 4 hodiny, protože jsme dělali nepořádek. Poté co jsme se probudili jsme si zahráli hry a šli ven. Po návratu jsme se dodívali na Shreka a rozloučili se a šli domů. Děkuji naší paní učitelce Ivetě Burešová, že zprostředkovala toto nocování.

                     Michal Kopřiva

 

Fotogalerie: Nocování ve škole